2011. július 29., péntek

Varga Csaba: A magyar szókincs titka - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A magyar szókincs titkaA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
A szavak lényegéről szóló könyv nem a magyar helyesírási szabályzat szerinti elválasztási módot alkalmazza, hanem szóértelmező eljárással tördelték. Az értelemszerű elválasztással is azt szándékozik a szerző alátámasztani, hogy az ősnyelv-magyar nyelv keletkezése a nagyon távoli kőkorba helyezhető. Az erre utaló genetikai és régészeti nyomok Európában legalább 45-43. 000 évvel ezelőtt bukkantak fel. A olvasmányosan, élvezetes stílusban írt könyv nem a nyelvtanról, hanem a szavak életéről szól, de teljesen új szemszögből, és új elvek alapján. A megközelítés lényege az a kiinduló gondolat, hogy a szónak csak a ruhája változik a kiejtéssel. Vagyis a szó legmélyebb lényege nem a kiejtett szó. A gyökeresen új szófejtő módszertanát számos példával alátámasztva mutatja be a szerző. A csatolt irodalomjegyzék tovább segíti a kérdés elmélyültebb tanulmányozását. ISBN: 963-86588-3-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 040 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 23:25
. Varga Csaba: A magyar szókincs titka - Jelenlegi ára: 2 040 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése