2011. szeptember 28., szerda

Iggulden, Conn: A sztyeppei farkas - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A sztyeppei farkasA könyv listaára: 3490 Ft. Leírás:
Az angol szerző a legragyogóbb ókori római hadvezér, Julius Caesar (ld. Az uralkodó 200709261 200708221 200622274 200526260) után a középkori világhódító, Dzsingisz kán életét dolgozza fel újabb négykötetes regényfolyamában. Temüdzsin a Farkasok kánjának második fiaként látja meg a napvilágot. Alig tizenkét éves, amikor apja rablótámadás áldozata lesz. A törzs új kánt választ, Temüdzsint és családját pedig magára hagyja. A kis közösségre halál vár a jéghideg pusztában, de az anya vezetésével túlélik a megpróbáltatásokat. A törzs új vezetőire azonban potenciális veszélyt jelentenek az előző kán fiai, így megpróbálják őket elpusztítani. Temüdzsin azonban egyre erősebb és elszántabb harcos lesz, megházasodik, szövetségeseket gyűjt talál maga mellé, és sorra nyeri a csatákat. Végül korábbi mentorát, Togrult is legyűri, és az ifjú vezér készen áll, hogy immár Dzsingisz kán néven egyetlen hatalmas és félelmetes néppé egyesítse a szétszórt és megosztott sztyeppei törzseket. A fő vonalaiban A mongolok titkos történetét(200413144) követő elbeszélés szívós és kegyetlen, de nem vérszomjas hadvezérként ábrázolja a hódítót. A részletgazdag, akciódús történelmi regények kedvelőinek ajánlható művet a szerző rövid történelmi kitekintése zárja. ISBN: 978-963-689-341-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 965 Ft

Az aukció vége: 2011-09-28 15:23
. Iggulden, Conn: A sztyeppei farkas - Jelenlegi ára: 2 965 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése