2011. május 30., hétfő

egyedi féldrágakő SZETT (ónix,karneol) ÚJ - Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Eladó a képeken látható gyönyörűszép ónix - karneol - tibeti ezüst SZETT.
Tartalma:
1 db nyaklánc, hossza: 50 cm + 5cm lánchosszabbító. A karneol gyöngy átmérője 12mm, a kerek ónix gyöngy átmérője 8 mm, az ovális ónix gyöngy méretei: 10*14mm.
1 db karkötő, hossza: 19 cm-es csuklóra kényelmes, rugalmas damilon van.
1 pár fülbevaló, hossza: 2, 5 cm, a karneol gyöngy átmérője 12mm.
Ha ékszert vásárol, a következőkre figyeljen, hogy Önnek is nagyobb élményt jelentsen a féldrágakő.
Ha új követ vásárol, ajánlatos előbb megtisztítani, pár percig langyos folyóvíz alá tartani és utána a napra vagy holdfényre tenni - a kő jellegétől függően- és ott feltölteni. Ezután a kő teljes felébresztéséhez kézben kell melengetni, ezzel önmagához hangolja az adott követ/köveket. Ha másnak szánja ajándékba, akkor is mondja el neki ezen instrukciókat. A köveket célszerű óvni a szennyeződéstől, sugárzásoktól. Időnként ajánlatos a tisztítási folyamatot megismételni.
ÓNIX:
Színe: fekete
Gyógyhatások: apátia, bőr, csontok, földsugárzás, gyomorfekély, haj, hallás, idegek, időjárás-érzékenység, körmök, lábak, lép, szemek, szív, szív-koszorúerek térdek, vesék.
Pszichikai hatások: félelem, hangulatingadozások, kapcsolatok, kiegyensúlyozottság, lelki érzékenység, negativitás, szenvedélyek - indulatok, szomorúság.
KARNEOL:
Színe: narancstól a vérvörösig
Gyógyhatások: általános erősítő.
A karneol hat a vérre: javítja a vérképet, oldja a vérrögöket és véraláfutásokat, segít elállítani a vérzéseket, gyorsítja a sebgyógyulást.
Gyomor - és bélproblémák esetén is jó: a bélflóra szabályozása, bélgörcsök, vastagbélgyulladás, szorulás megszüntetése. Használhatjuk anyagcsere problémák esetében is, javítja a szervezet ásványi anyag - és tápanyagfelvételét. Hatással van a lépre, májra, gyomorra és nyirokra.
A karneol segít a vese - és hólyagkövek feloldásában, véres vizelésnél, az ún. "női betegségeknél". Ezen felül csökkenti a koleszterinszintet is, feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében. Csalánkiütés ellen is használatos. A karneol fokozza kitartásunkat és állhatatosságunkat, segíti tetterőnket, lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.
A karneolhoz hozzárendelhető:
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Elem: tűz, levegő (sárga)


Jelenlegi ára: 3 499 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 22:20
. egyedi féldrágakő SZETT (ónix,karneol) ÚJ - Jelenlegi ára: 3 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése