2011. május 29., vasárnap

Minőségi Elektromos Cigaretta E-cigi Nem gagyi NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Minőségi termék, helyes használat mellett nagyon sokára megy tönkre!! Ez nem a gagyi E-health változat!
 
Ideális azoknak, akik le akarnak szokni a dohányzásról, vagy csak szeretnének megszabadulni a cigi káros hatásaitól / tüdő rongálás, cigi szag stb/
Mi is az e-cigaretta? :
 
 
Az elektromos cigaretta egy kiváló korszerű találmány, melyet kimondottan azért hoztak gyártás alá, hogy helyettesíteni lehessen a valódi cigarettát egy olyan valamivel, ami nem káros az egészségünkre.
Egy elektromos eszközről beszélünk, mely megszólalásig hasonlít a megszokott cigarettához, emellett ugyanúgy szívni kell (lehet) és természetesen, ugyanúgy „ füstöl” is.
Az e cigi egy elektromos készülék, cserélhető akkuval  és patronnal mellékelve, mely egyfajta inhalátor anyagot tartalmaz és hevítés hatására, porlasztással, vízgőzt állít elő.
Az e cigi igen közkedvelt, rengetegen használják és nagyon jól bevált az igazi füstölő, káros dohány és cigaretta termékek helyett.
Amivel az e cigi nem káros az egészségre, szívesen pótolják ezzel a dohányosok, napi adagjukat, főleg zárt helyen, vagy közösségben.
Tartozék USB töltő és 5db patron
Amikor beleszív a cigarettába, a következőkre kell figyelnie:
- Ne szívja a cigarettát gyorsan, lassú és hosszú szippantásokkal éri el azt a hatást (elegendő mennyiségű és hőmérsékletű „ füst” ) amit a megszokott, normál cigarettája nyújt.
- Ne szívjon túl kicsi slukkokat, és ne szívjon bele túl sokszor a cigarettába rövid idő alatt. Ez negatív hatással van a cigaretta működésére.
- Mindig lassan szívjon a cigarettába (max 5-7 alkalommal „ rágyújtásonként” ), majd hagyja, hogy az atomizátor legalább 3 percet pihenjen. A készülékek túlzott használata hibás működéshez vezethet.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 19:20
. Minőségi Elektromos Cigaretta E-cigi Nem gagyi NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése