2011. május 28., szombat

Új! Spider-man fürdő naci&short 110-es NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nem sokára költözködünk, ezért most minden  egyes termékem vagyis több száz szuper márkás és sok új dolog 1Ft-ról indul , és csak rajtad múlik mi lesz a végső ára!: -)A legtöbb termék 31-én 18: 30-19: 00-óra között fog elindulni! Utána érdemes lesz benézni addig is lesz pár dolog de nem olyan sok és utána is lesz mert addig nem fogok tudni mindent fel tenni sajnos!
Érdemes időben licitálni nem csak meg figyelni , mert sokszor ha már úgy gondolom sok a megfigyelő, vagy az ár már elérte az elképzelésemet, előrébb hozom az aukció végét , és ha nem licitálsz időben le csúszhatsz az általad áhított dologról
Folyamatosan töltöm fel a számunkra feleslegessé vált dolgokat , ahogy időm engedi a kis gyerek mellett! Ami nem a szezonnak megfelelő azt is érdemes most elvinned mert szuper állapotú márkás dolgok, és többször nem lesz fel rakva mert a költözés miatt mindent eladok  most annyiért amennyiért elviszik!
Gyűjtögetésre van nálam lehetőség de maximum 2 hét eltelte után kérem kifizetni az addig meg nyerteket még ha a postázást nem is kéred hogy tudjak értékelni!
Kérlek ennek tudatában vásárolj, mert nem szeretnék heteket-hónapokat várni(rossz tapasztalat! )
Kérlek az aukció lejárta után vedd fel velem a kapcsolatot mert a rengeteg aukció miatt nem tudok mindig mindenkit hamar meg keresni de a kapott levelekre minden esetben gyorsan válaszolok!!!
Ezen aukció tárgya  egy új, címkés eredeti Spider-man-es rövid vagy fürdő nadrág 110-es méretben! A nadrágnak hálós betétje és deréknál szűkítő madzagja is van! Ennek a színűnek van zsebe is hátul! Nagyon szép élénk színű csupa mintás! Igényes nem gagyi termék!
Nézz körül nálam több méretben és színben is találsz, illetve Spider-man-es együttesek is vannak nálam! Eredeti ára: 2900Ft
Most viszont NMÁ!!!
Licitálj nem bánod meg, szuper darab!
Nézz  be többször hozzám és spórolj a postán!!!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-08 10:00
. Új! Spider-man fürdő naci&short 110-es NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése